TEAM UNIEK
Samen bereiken we meer

Dagbesteding TEAM UNIEK

Wij bieden kleinschalige dagbesteding waarbij wij kijken naar dromen, individuele wensen en mogelijkheden.

Wij zetten talenten in en staan middenin de samenleving.

Onze basis bevindt zich op het Willem Alexanderplein in Teteringen, Gemeente Breda. Hier starten wij als groep iedere dag gezamenlijk op, lunchen wij en sluiten de dag ook weer af. Daarnaast werken wij op verschillende plekken binnen Teteringen. 

Wij kijken samen met jou naar jouw wensen en mogelijkheden. Zo wil de een graag koffie rondbrengen, doet de ander liever technische klusjes of maakt liever schoon. Misschien ligt jouw talent in tuinonderhoud of ben jij juist een fantastische gastheer/gastvrouw. 

Voorbeelden van huidige werkzaamheden zijn onderhoud van de sportvelden, bardienst in het dorpshuis, knutselen op een kinderdagverblijf, helpen in de schoolbibliotheek, tafels dekken in een restaurant, koken voor Het Eetpunt,  kleine dieren verzorgen op de boerderij, paarden borstelen, helpen in de landwinkel, groenonderhoud, tuinieren in een schooltuin et cetera.

Onze werktijden liggen tussen 09:00 en 16:00 op maandag t/m vrijdag. Er zijn mogelijkheden om hele en halve dagen te komen werken.