l

Kleurrijk leven

Naast arbeidsmatige werkzaamheden willen wij een bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl waarin plezier, sociale contacten, beweging en ontspanning een belangrijke rol spelen.


Een gezonde levensstijl is meer dan alleen sporten of gezond eten. Iedereen heeft bijvoorbeeld ook ontspanning nodig. Wij willen jou stimuleren om na te denken over wat jij belangrijk vind in jouw leven. 


  • Gezond eten: Wij stimuleren gezond eten en drinken. 
  • Bewegen: Simpele aanpassingen in het dagelijks leven dragen al bij aan een gezonde levensstijl, zoals vaker te voet gaan i.p.v. de auto te pakken, de trap nemen i.p.v. de roltrap. Daarnaast plannen wij regelmatig beweegactiviteiten in zoals wandelen en zullen wij gebruik maken van de beweegtoestellen op het Willem Alexanderplein. We hebben ook een eigen loopgroepje waarin iedereen op zijn/haar eigen tempo kan werken aan zijn/haar conditie.  Unieke Runners
  • Ontspannen: Na de middagpauze is er ruimte voor een momentje voor jezelf. Luister naar een muziekje, maak een puzzel, teken in je schrift, lees een boek of doe gewoon even helemaal niets.
  • Sociaal contact: Wij starten en eindigen onze dag altijd met een gezamenlijk moment. Daarnaast organiseren wij door het jaar heen verschillende sociale activiteiten zoals onze befaamde disco Uniek en pannenkoekendag. Sommige activiteiten zijn alleen voor deelnemers, andere activiteiten staan weer open voor iedereen. 

E-mailen
Bellen
Info